Ga naar inhoud
SGW Online

EquiChique

Victory Club
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutral

2 Volgers

Over EquiChique

Personal Information

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. EquiChique

  USG schouderbeschermers blauw

  Time Left: 28 dagen en 16 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Nieuwe schouderbeschermers van USG in de kleur blauw, aan 1 kant voorzien van een zakje met medische kaart. 1 maat, deze schouderbeschermers passen op de meeste bodyprotectors. Normale prijs € 37,50, nu voor € 19,50. Ophalen in Eemnes of verzenden voor € 4,95.

  € 19,50

 2. EquiChique

  USG Schouderbeschermers bruin

  Time Left: 28 dagen en 16 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Nieuwe schouderbeschermers van USG in de kleur bruin, aan 1 kant voorzien van een zakje met medische kaart. 1 maat, deze schouderbeschermers passen op de meeste bodyprotectors. Normale prijs € 37,50, nu voor € 19,50. Ophalen in Eemnes of verzenden voor € 4,95.

  € 19,50

 3. EquiChique

  USG Bodyprotector Bruin Adult M

  Time Left: 28 dagen en 16 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Fijne soepele bodyprotector van USG voorzien van het BETA Level 3 keurmerk. Door de blokjes past deze bodyprotector zich mooi aan aan je lichaam, eenvoudig aan te trekken door de rits en verstelbaar bij de schouders en in de zij. De bodyprotectors zijn nieuw, normale winkelprijs € 132,50, nu voor € 50,00. Kleur: Bruin Maten: Adult M (zie maattabel) De bodyprotector wordt geleverd inclusief factuur en kan worden opgehaald in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 50,00

 4. EquiChique

  USG Flexi bodyprotector Pink Adult S en M

  Time Left: 14 dagen en 16 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Fijne soepele bodyprotector van USG voorzien van het BETA Level 3 keurmerk. Door de blokjes past deze bodyprotector zich mooi aan aan je lichaam, eenvoudig aan te trekken door de rits en verstelbaar bij de schouders en in de zij. De bodyprotectors zijn nieuw, normale winkelprijs € 132,50, nu voor € 50,00. Kleur: Roze Maten: Adult S en M (zie maattabel) De bodyprotector wordt geleverd inclusief factuur en kan worden opgehaald in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 50,00

 5. EquiChique

  LeMieux XC boots achter M

  This advert is COMPLETED!

  • Te Koop
  • Nieuw

  Crossbeschermers voor de achterbenen van LeMieux in de maat M, deze maat is geschikt voor E-pony's of kleine paarden tot ongeveer stokmaat 1.65. Voorzien van een verharding aan de voorkant om het been te beschermen bij het aantikken van een hindernis. Deze crossbeschermers zijn machinewasbaar en nemen geen vocht op. Normale winkelprijs € 69,95. Kleur: Zwart De beschermers worden geleverd inclusief factuur en kunnen worden opgehaald in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 25,00

 6. EquiChique

  Woofwear Ultra XC boots achter M

  Time Left: 23 dagen en 20 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Crossbeschermers voor de achterbenen van Woofwear in de maat M, deze maat is geschikt voor E-pony's en kleine paarden tot ongeveer stokmaat 1.65. Sterke beschermers gemaakt van Kevlar en voorzien van flexibele carbonstroken aan de voorkant om het been te beschermen bij het aantikken van een hindernis. Deze crossbeschermers zijn machinewasbaar en nemen geen vocht op. Normale winkelprijs € 73,50 De Woofwear Ultra boots worden geleverd inclusief factuur en kunnen worden opgehaald in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 25,00

 7. EquiChique

  XC boots maat S (D-pony) SET

  Time Left: 23 dagen en 19 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Complete set crossbeschermers voor de voor- en achterbenen van LeMieux in de maat S, deze maat is geschikt voor D-pony's. Voorzien van een verharding aan de achterzijde bij de voorbeschermers om de pezen te beschermen, de achterbenen hebben een verharding aan de voorkant om het been te beschermen bij het aantikken van een hindernis. Deze crossbeschermers zijn machinewasbaar en nemen geen vocht op. Normale winkelprijs € 129,90, nu voor € 45,00. Kleur: Zwart met (Bordeaux) Rood De set wordt geleverd inclusief factuur en kan worden opgehaald in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 45,00

 8. EquiChique

  Racesafe bodyprotector, maat Adult L

  Time Left: 27 dagen en 14 uren

  • Te Koop
  • Nieuw

  Nieuwe Racesafe bodyprotector voorzien van het BETA 2009 Level 3 keurmerk. Kleur: Zwart Maat: Adult L, korte rug Bodyprotector wordt geleverd inclusief factuur en kan worden opgehaald in Eemnes of verzonden voor € 4,95.

  € 100,00

 9. EquiChique

  Kentucky Crossbeschermers voor bruin

  This advert is COMPLETED!

  • Te Koop
  • Nieuw

  Misschien wel het allerlaatste paar bruine crossbeschermers van Kentucky Horsewear! Zeer fijne beschermers gemaakt van een stevige solimbra buitenzijde en voorzien van beschermend 3dO materiaal binnenin wat standaard zacht aanvoelt maar hard wordt bij impact. Maat: Full (zit een beetje tussen cob en full in) Kleur: Bruin Beschermers zijn nieuw in de verpakking en worden geleverd met bon. Kunnen opgehaald worden in Eemnes of worden verzonden voor een meerprijs van € 4,95.

  € 50,00

 10. EquiChique

  Textile zwart

  Textile zwart met voor- en achterzijde Galassia zwart. Zwart frame met Sparkling zwarte Swarovski. Prijs zoals getoond € 1025,00

  © EquiChique

 11. EquiChique

  Kinbandjes met Swarovski

  Kinbandjes met Swarovski crystal blue/multi.Kan op elke helm: € 220,00

  © EquiChique

×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .