Ga naar inhoud
SGW Online

RV 't Stille Wald

Basic
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Over RV 't Stille Wald

Recente bezoekers van dit profiel

136 profielweergaven
 1. RV 't Stille Wald

  Oefen Eventing Derby

  Op zondag 20 mei organiseert RV 't Stille Wald een Oefen Eventing Derby in samenwerking met Dirk Jan Mosselman van Eventinghindernissen.nl en de KNHS in Loerbeek. De KNHS, is momenteel deze discipline actief aan het promoten. Het organiseren van de Oefen Eventing Derby past daarom binnen de ontwikkelingen van de KNHS om de Eventing Derby in de toekomst als een aparte klasse, met winstpuntenregeling te gaan beschouwen. Tijdens de Oefen Eventing Derby van RV ’t Stille Wald kan op laagdrempelig niveau kennis worden gemaakt met het rijden van cross hindernissen. Voor zowel paarden als pony’s is er de mogelijkheid mee te doen. Hierbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van, speciaal door de KNHS ontwikkelde hindernissen en de hindernissen van Eventing Hindernissen. Dit alles met als doel om deze tak van sport te promoten onder ruiters en amazones.Er zal een parcours van 50/60 cm en een parcours van 70/80 cm uitgezet worden. Website: http://www.rvstillewald.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/ruitervereniging.stillewald
 2. RV 't Stille Wald

  Welkom bij Club SGW Online. SGW Online is nu verbeterd met een community en een kalender waarin je zelf evenementen kunt aanmaken.

  Mocht je vragen hebben over hoe het werkt, dan kun je deze kwijt in het support forum van SGW Online

  Met vriendelijke groet, SGW Online

×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .