Ga naar inhoud
SGW Online
  • Informatie

    • sgwonline

      **LET OP**   16-03-18

      SGW Alphen-Chaam 18 maart gaat NIET DOOR. De overmacht is te groot. Het gehele terein is bedekt onder een witte deken!! https://www.facebook.com/SGW-Alphen-Chaam-261852800524954/    

Nationaal Reglement Eventing 2018,
Online op de website Equibel of offline via de liga van de ruiter, vóór de sluitingsdatum (maandag 24 u).
Betaling volgens de instructies van de liga:
Online-inschrijvingen 50 € / paard of pony voor de reeksen B(90), J4(90), PB(90), L(100), J5(100), PL(100) (5% administratiekosten KBRSF niet inbegrepen),
Online-inschrijvingen 60 € / paard of pony voor de reeks M(110), J6(110), PM(110), Z(115), J7(115) (5% administratiekosten KBRSF niet inbegrepen).
Offline-inschrijvingen 55€ / paard of pony voor de reeks B(90), J4(90), PB(90), L(100), J5(100), PL(100)
Offline-inschrijvingen 65 € / paard of pony voor de reeks M(110), J6(110), PM(110), Z(115), J7(115)
Bij een te hoog aantal inschrijvingen zullen er beperkingen opgelegd worden waarbij een voorkeur gaat naar VLP- en LEWB-gelicentieerde ruiters, die tijdig online of via hun liga werden ingeschreven. Indien er na deze beperkingen nog teveel inschrijvingen zijn zal er geschrapt worden in de ruiters Hors Classement (HC).
Een volgende beperking kan dan zijn dat het aantal paarden per deelnemer beperkt wordt. Een deelnemer kan in dat geval enkel met het maximaal bepaalde aantal deelnemen. Dit mag onder geen enkele omstandigheid (via wildcard, wijziging ter plaatse,…) overschreden worden. In het aller slechtste geval kan een andere reeks(en) geschrapt worden.
 
CNC Waregem 2018.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

    

Zin om onder deskundige begeleiding een fantastische crosstraining mee te maken op het prachtige terrein de Valouwe in Ede ? 
Geef je dan op ! Alle niveaus zijn welkom , wel enige springervaring vereist ....bodyprotector ook verplicht . 
Lessen duren ongeveer anderhalf uur in groepjes van maximaal 6 personen .
Kosten 30 euro pp inclusief terreinhuur . 
Geef je op ! 
Gr Hanneke Held   tel 06 -54697351

Details evenement

Trainingskalender 0 Reacties

0 deelnemers


Inschrijvingsprocedure
 Deze wedstrijd geldt als finale voor het Brabants kampioenschap. De Brabantse deelnemers zullen voorrang krijgen om te kunnen starten indien er volledig ingeschreven is voor 1 maart 2018. Kijk voor verdere criteria en reglementen op www.knhsregiobrabant.nl. Op de criteria wordt gecontroleerd, zorg er dus voor dat je niet inschrijft wanneer je niet aan de criteria voldoet. Geef bij inschrijving duidelijk aan dat je mee wil dingen naar de titel Brabants kampioen. Voor verdere vragen of opmerkingen over de Brabantse kampioenschappen kun je uitsluitend terecht via de mail: forumeventingnoordbrabant@KNHS.nl De sluitingsdatum is 14 dagen voor de wedstrijd. Bij afmelding voor de sluitingsdatum is er geen inschrijfgeld verschuldigd. Bij afmelding na sluitingsdatum en tot 7 dagen voor de wedstrijd is de deelnemer 50% van het inschrijfgeld verschuldigd mits de vrijgekomen startplaats opgevuld kan worden. Bij afmelding in de 7 dagen voor de wedstrijd is de deelnemer het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Bij “no show” (niet op komen dagen zonder af te melden) wordt de deelnemer bij de KNHS aangemeld door de wedstrijdorganisatie en zal een administratieveheffing conform de regels van de KNHS opgelegd worden. Het inschrijfgeld is inclusief de bijdrage aan het Eventing Safety Fond van € 2,50. Kijk voor actuele informatie op de website: www.eventingettenleur.nl ETTEN-LEUR-242018-W027443.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) wordt het eventingparcours, ontworpen door Bettina Hoy, gebruikt voor de allereerste KNHS HORKA Trainingsdag Eventing.
Deze dag krijgen deelnemers in groepjes van maximaal vier ruiters, 75 minuten les van internationaal eventingamazone Licha Bax.
Als je mee wilt doen aan deze eventingtraining moet je als ruiter B-springen met minimaal 6 winstpunten geklasseerd zijn (geweest). In tegenstelling tot eerdere berichten is deze training opengesteld voor eventingruiters van alle leeftijden.
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Details evenement

Trainingskalender 0 Reacties

    

Op de volgende datums zin in een fantastische crosstraining onder deskundige begeleiding ? 
1/2 april  op Landgoed de Valouwe in Ede en op 15 april in Lunteren ..
Alle niveaus welkom , enige springervaring vereist , bodyprotector verplicht .
De training duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats  in groepjes van maximaal 6 personen .
Kosten 30 euro pp inclusief terreinhuur .
Geef je op ! 
Gr Hanneke Held  tel 06-54697351
 

Details evenement

Trainingskalender 0 Reacties

0 deelnemers


    

Voorlichtingsavond Eventing Zuid-Holland in Moordrecht (De Zuidplasruiters) door Wim J. Grens (Official)en Dexter Biersteker(2*-ruiter)
over Reglementen, wedstrijden, trainen, enzovoort. Stel AL je vragen!  Gratis toegang. aanmelden bij secretaris@knhszh.nl
 

Details evenement

Trainingskalender 0 Reacties

Inschrijvingsprocedure
 Deze wedstrijd geldt als finale voor het Brabants kampioenschap. De Brabantse deelnemers zullen voorrang krijgen om te kunnen starten indien er volledig ingeschreven is voor 1 maart 2018. Kijk voor verdere criteria en reglementen op www.knhsregiobrabant.nl. Op de criteria wordt gecontroleerd, zorg er dus voor dat je niet inschrijft wanneer je niet aan de criteria voldoet. Geef bij inschrijving duidelijk aan dat je mee wil dingen naar de titel Brabants kampioen. Voor verdere vragen of opmerkingen over de Brabantse kampioenschappen kun je uitsluitend terecht via de mail: forumeventingnoordbrabant@KNHS.nl De sluitingsdatum is 14 dagen voor de wedstrijd. Bij afmelding voor de sluitingsdatum is er geen inschrijfgeld verschuldigd. Bij afmelding na sluitingsdatum en tot 7 dagen voor de wedstrijd is de deelnemer 50% van het inschrijfgeld verschuldigd mits de vrijgekomen startplaats opgevuld kan worden. Bij afmelding in de 7 dagen voor de wedstrijd is de deelnemer het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Bij “no show” (niet op komen dagen zonder af te melden) wordt de deelnemer bij de KNHS aangemeld door de wedstrijdorganisatie en zal een administratieveheffing conform de regels van de KNHS opgelegd worden. Het inschrijfgeld is inclusief de bijdrage aan het Eventing Safety Fond van € 2,50. Kijk voor actuele informatie op de website: www.eventingettenleur.nl  
ETTEN-LEUR-842018-W027461.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

    

CCI1*, CCI2*, CIC2*, CCIP2*
NHHT Draft Schedule 2018.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

MAARSBERGEN HORSE TRIALS NATIONAAL Zaterdag 14 april 2017 
Klasse M, L , B-zonder dressuur en Militair Ruiterkampschap 

Opening inschrijving: zaterdag 24 februari 2018 via mijn KNHS. 
Inschrijvingen worden pas definitief nadat de betaling ontvangen is. 

Maximaal aantal paarden per deelnemer: Een deelnemer mag met maximaal drie paarden inschrijven voor deze wedstrijd en maximaal twee paarden per rubriek. 

Maximaal aantal deelnemers: 
85 B-Eventing deelnemers 
75 L-Eventing deelnemers Maximaal 
50 M-Eventing deelnemers 

Openstelling voor: KNHS- startkaarthouders categorie PAARDEN (er zijn geen ponyrubrieken) 
Kosten Deelname aan de wedstrijd kost: 
B- € 25,00 per combinatie. 
L- € 30,00 per combinatie 
M- € 35,00 per combinatie 

Het inschrijfgeld dient u vooraf per BANK te betalen. Contante betalingen kunnen wij helaas niet accepteren. 
Rekeningnummer: NL50ABNA0551749628 tnv Stichting SGW Maarsbergen; BIC code: ABNANL2A. 

Startbewijs en startlijsten: Een startbewijs wordt uitgegeven op volgorde van inschrijven en na ontvangst van de betaling. 
Wanneer wij het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt wordt u automatisch op de wachtlijst geplaatst in mijnKNHS. De ervaring leert dat ook deelnemers die op de wachtlijst staan een kans maken op een startbewijs. In aanloop naar de wedstrijd zijn er namelijk wijzigingen. Wij zullen proberen hier zoveel mogelijk duidelijkheid over te geven via onze website en Facebook. Helaas kunnen wij niet met u communiceren over een plaats op de lijst. 
Zondag 8 april publiceren wij de 1e voorlopige startlijst. Op woensdag 11 april de definitieve startlijst. 
De startlijsten worden gepubliceerd op: - www.startlijsten.nl 

Tijdschema (voorlopig) 
Zaterdag 14 april 2018 
L- dressuur start ring 1, 2 en 3 (ring 3 MRK) 10.00 uur 
M - dressuur start ring 1 en 2 13.15 uur 
B - springen start 08:30 uur 
L- springen start 12.30 uur 
M -springen start 15.30 uur 
B - cross start 09.00 uur 
L- cross start 13.00 uur 
M- cross start 15.50 uur 

Plaats-reserveringen: Wij reserveren 25 startplaatsen voor het Militair Ruiterkampioenschap (MRK) en voor onze vaste vrijwilligers. Deelnemers aan het MRK hebben een eigen inschrijfprocedure, nadere informatie op intranet Defensie. Onze vaste vrijwilligers kunnen via hun contactpersoon bij Maarsbergen Horse Trials Nationaal vóór 20 maart 2017 aangegeven graag gebruik te maken van een gereserveerde plaats. 
Speciale verzoeken: Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele verzoeken/vragen die bij de inschrijving zijn ingediend. Helaas zal het niet mogelijk zijn om alle verzoeken in te willigen maar wij doen wel ons best het voor u zo goed mogelijk te organiseren. 

Het dragen van een startnummer is verplicht. Zonder duidelijk gedragen startnummer kan er niet gestart worden of worden losgereden. Startnummers worden uitgegeven op het wedstrijdsecretariaat. 

Wijzigingen kunt u doorgeven op of via mijnKNHS 
Afmelden: Wilt u zich, om welke reden dan ook, afmelden kunt u dit zelf in mijnKNHS doen. Na sluitingsdatum kan dit door een mail te sturen naar 
nationaal@maarsbergenhorsetrials.nl 
Voor afmeldingen tot 6 april 2018 is geen inschrijfgeld verschuldigd. 
Na deze 6 april 2018 wel.
MAARSBERGEN-SGW-1442018-W027383.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

Een cross klasse M rijden over een Internationaal gebouwd parcours met alle Internationale allure, wie wil dat niet?
 Tijdens de NHHT kunt u deel uitmaken van deze unieke ervaring!!
 Het weekend van 13 t/m 15 april word de 4e editie van de NHHT vereden. 
Tijdens deze editie kunt u de unieke ervaring opdoen om tijdens dit evenement een M-eventing wedstrijd te rijden met alle internationale allure over een prachtig crossparcours gebouwd door een Internationale crossbouwer.
De klasse M word op in zijn geheel verreden op zaterdag 14 april.
De organisatie mag de inschrijving voortijdig sluiten bij het maximale aantal starts.
 Inschrijven via www.mijnknhs.nl
Meer informatie zie www.nhht.nl
OUDKARSPEL-SGW-1442018-W023541.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

Algemeen 
De wedstrijd is opengesteld voor alle geïnteresseerden binnen de paardensport. Enige springervaring is vereist. Er zijn drie kampioenschappen te verrijden. 

1:Triple B Hunt kampioenschap klasse 
De wedstrijd bestaat voor de klasse uit 2 onderdelen: 
a. Een exterieurkeuring op type en gangen 
b. een terreinproef, ongeveer 3500 m, ongeveer 30 hindernissen max. 1,00 m hoog, tempo 400 m/min OF: 
c. een terreinproef, ongeveer 3500 m, ongeveer 30 hindernissen max. 0,60 m hoog, tempo 300 m/min 

2: Huntertrials Open Klasse 
De wedstrijd bestaat voor de klasse uit 2 onderdelen: 
a. Een exterieurkeuring op type en gangen 
b. een terreinproef, ongeveer 3500 m, ongeveer 30 hindernissen max. 1,00 m hoog, tempo 400 m/min OF: 
c. een terreinproef, ongeveer 3500 m, ongeveer 30 hindernissen max. 0,60 m hoog, tempo 300 m/min 

3: Eventing Klasse 
a. Tweemaal een terreinproef, ongeveer 3500 m, ongeveer 30 hindernisen min 60cm / max 100cm hoog, tempo 400m/min OF: 
b. Tweemaal een terreinproef, ongeveer 2000 m, ongeveer 15 hindernisen min 40cm / max 60cm hoog, tempo 250m/min 

Voorwaarden om te starten 
a. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de KNHS 
b. Leden van de Triple B Hunt dienen als combinatie (ruiter/paard) tenminste 1 volledige jacht te hebben uitgereden in het lopende seizoen om kans te maken op het Triple B Hunt kampioenschap 
c. Geen registratie plicht, geen dagpas/startkaart nodig 


Voorlopig Programma:

09.00 – 10.30 Ontvangst en inschrijving

10.00 – 12.00 Parcours verkennen

11.00 – 13.00 Exterieurkeuring per 6 combinaties

13.00 Verzamelen hindernis controleurs

14.00 – 16.30 Terreinproeven, startend met de klasse Triple B Hunt

17.30 Prijsuitreiking
Oefencross Neunen.pdf

Details evenement

Oefencross 0 Reacties · 0 Reviews

    

Terrein: Soerinkweg Barchem
Hoogte: 60 & 80 cm met verplicht springparcours, (meer dan 20 springfouten uitsluiting cross)
Startpas niet verplicht, wel ervaring.
Kosten: 10,- euro 

Opgave graag mailen naar:
oefencrossbarchem@gmail.com

Vermeld naam, naam paard/ pony, de hoogte/welke dag 
Cap rugnummer houder, bodyprotector verplicht en deelname op eigen risico!
Organisator: Stichting Ruitersport Barchem 
LR.Bergruiters en PC de Barchruiters Barchem

Details evenement

Oefencross 0 Reacties · 0 Reviews

    

Zondag 15 april organiseert Outdoor Eventing Westdorpe een oefen cross @Hippisch Centrum Midden Zeeuws-Vlaanderen te Westdorpe (NL).
 
De oefen cross bestaat uit een springparcours (1x) en een cross (2x) in de hoogtes:
- 60/70 
- 80/90 
- 1.00
 
Inschrijven kan per e-mail via outdooreventingwestdorpe@gmail.com
met vermelding van:
- naam ruiter
- naam paard/pony
- hoogte (60/70 - 80/90 - 1.00)
 
Voor meer info of vragen neem gerust contact op via outdooreventingwestdorpe@gmail.com

Details evenement

Oefencross 0 Reacties · 0 Reviews

    

Inschrijven kan vanaf 10 februari 2018
MARKELO-2142018-W027679.pdf

Details evenement

Wedstrijdkalender 0 Reacties · 0 Reviews

    

Oefencross Vorden – zaterdag 28 en zondag 29 april 2018.

Net als vorig jaar willen we ons mooie crossterrein ook openstellen voor ruiters buiten onze vereniging. Wil je kennismaken met het crossen of wil je gewoon even een rondje trainen? Geef je dan op voor de oefencross. Je kunt je opgeven voor 3 hoogtes:± 40 cm, ± 60 cm en ± 80 cm. Vooraf zal in de binnenmanege een springparcours worden gesprongen. Alles mag en niets moet dus geef je snel op!

Opgeven kan d.m.v. een mail naar paarden@rvdegraafschap.nl 
Graag vermelden bij opgave:
Naam
Naam paard/pony
Vereniging
Dag: Zaterdag 28 of zondag 29 april 2018 (of beide)
Hoogte: ± 40 cm en/of ± 60 cm en/of ± 80 cm

Algemene regels:
• Deelname is voor eigen risico. De organisatie, noch ieder andere betrokkene bij de wedstrijd kan niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gesteld omtrent schade in welke vorm dan ook aan personen en/of materiaal. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel en/of zijn aanwezig op eigen risico.
• Kosten: 1x het parcours € 10,- of 2x €15,-.
• Alle deelnemers krijgen een rugnummer bij betaling op het secretariaat. Tijdens de oefencross is het dragen van een rugnummer verplicht. Het dragen van een rugnummerhouder is ook verplicht.
• Er kan op 3 hoogtes worden gesprongen: ± 40 cm, ± 60 cm en ± 80 cm. Op beide dagen worden kunnen alle hoogtes worden gesprongen.
• Deze wedstrijd komt niet voor winstpunten in aanmerking. Startkaart en/of lidmaatschap van de KNHS is niet verplicht. 
• Paarden en pony’s dienen een geldig paspoort met een correct inentingsverleden te hebben.
• Een paard mag niet vaker dan 2x deelnemen aan de cross.
• Voor de cross dient een springparcours te worden gesprongen met maximaal 20 strafpunten.

In het parcours:
• Alle combinaties mogen enkele weigeringen per hindernis hebben en de oefencross verder afmaken. Het is bij vrijwel iedere hindernis mogelijk om er langs te lopen. Er wordt niet op tijd gereden.
• De snelste heeft altijd voorrang: Een ruiter die langzamer is dan een achtervolger, moet ruimte maken voor de volgende combinatie.
• Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm, bodyprotector en laarzen (of chaps met correcte schoenen) is verplicht.

Details evenement

Oefencross 0 Reacties · 0 Reviews×