Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Event Riders Masters in Arville

Log in om dit te volgen  
Redactie

118 weergaven

Van 21 tot 24 juni 2018 opent het kasteel van Arville uitzonderlijk haar deuren voor het publiek tijdens een weekend gewijd aan paarden en natuur. De familie de Liedekerke opent al sedert 2006 haar prachtig domein te Gesves voor de organisatie van de Concours Complet International*** d'Arville.

Deze wedstrijd behoort intussen tot de mooiste Europese wedstrijden en jaarlijks zakken ruim 10.000 bezoekers naar het domein af om te supporteren voor 's werelds beste eventingruiters.

Dit jaar wordt de lat nog hoger gelegd voor de wedstrijd, die gekozen is om de derde manche van het prestigieuze "Event Rider Masters" circuit in te richten. ERM werd opgezet om de eventingsport te mediatiseren, en tijdens elke manche nemen de 40 beste ruiters ter wereld het tegen elkaar op. De wedstrijd biedt € 60.000,- aan prijzengeld per manche aan. Een niet te missen wedstrijd voor de eventingruiters!

Deze wedstrijd trekt niet alleen de beste eventingruiters ter wereld, maar ook de nodige media-aandacht door een grondige modernisering van de discipline dankzij het gebruik van hoogtechnologische innovaties en een gratis livestreaming overal ter wereld.

Naast dit nieuwe concept zullen in Arville de klassieke één-, twee- en driesterrenwedstrijden en het BK Pony's gereden worden. Het publiek zal er de Belgische toekomstbeloftes kunnen ontmoeten en aanmoedigen. Een standendorp, animaties en de nodige eetgelegenheden zullen klein en groot bekoren.

Het "Concours Complet d'Arville" werd voor het eerst ingericht in 2006 en heeft sindsdien stap voor stap de lat verhoogd. Vandaag de dag is de wedstrijd een "incontournable" onder de Europese wedstrijden.

Geïnspireerd door een vader en zijn dochter, beide eventingruiters, organiseert Barbara de Liedekerke al meer dan tien jaar de wedstrijd op het familiaal domein vlakbij Namen. Het Kasteel van Arville, een echt pareltje van het privé architecturaal erfgoed van Wallonië, opent ieder jaar haar deuren voor meer dan 10.000 bezoekers.

Barbara de Liedekerke, Wedstrijddirecteur van Arville; "Ons team is al jaren hard aan het werken om van het Concours van Arville één van de mooiste tornooien van Europa te maken.

Het is een waar voorrecht om deze etappe van de Event Rider Masters te verkrijgen. Daarnaast is het ook een geweldige kans om onze sport, onze partners, onze ruiters en onze eigenaars in de media te krijgen. Het gebruik van de laatste technologieën voor het opnemen, van specifieke applicaties voor het publiek en de livestreaming zijn bijzonder sterke tools om de wedstrijd dynamiek te geven en een trouw publiek op te bouwen. 

Wij werken intussen al een paar maanden met het team van ERM en stellen al onze energie beschikbaar om van deze dertiende editie van Arville en onvergetelijke ervaring te maken!"

De Event Rider Masters werd in 2016 opgestart met 6 wedstrijden in het Verenigd Koninkrijk. In 2017 kwamen er twee wedstrijden bij: Wiesbaden (GER) en Jardy (FRA). Dit jaar komt Arville bij op de kalender. 

Dit innoverend circuit wordt ingericht op uitzonderlijke locaties en maakt gebruik van technologische innovaties om het publiek exclusieve proeven te kunnen presenteren.

     40 beste ruiters ter wereld
     CIC3* formaat over twee dagen
     Mediatiseren via technologische innovaties 
     Gratis livestreaming overal ter wereld verkrijgbaar
     Record prijzengeld, 5 60 000,- per wedstrijd
     Kür op muziek
     "Kiss & Cry" podium bij aankomst
     Prijsuitreiking meteen bij aankomst van de crosscountry


    Chatsworth House (UK) 10-13 mei 
 Wiesbaden (Germany) 17-20 mei 
*** Arville (Belgium) 21 - 24 juni ***
 Barbury Castle (UK) 7-8 juli
 Jardy (France) 14-15 juli
 Gatcombe Park (UK) 4-5 augustus
Blair Castle (UK) 25-26 augustus 

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .