Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Kitty King en Boyd Martin aan de leiding in Luhmühlen

Log in om dit te volgen  
Redactie

123 weergaven

Na de eerste dag in de viersterrenwedstrijd in het Duitse Luhmühlen staan Kitty King (GBR) met Ceylor L A N en Boyd Martin (VS) met Shamwari 4, beide met 27,4 strafpunten gezamenlijk aan de leiding. Op de derde plaats staat Vittoria Panizzon (ITA) met Checkers Play the Game met een score van 28.1 strafpunten.

Kitty King was bijzonder tevreden over de prestaties van haar paard, die sinds de Olympische Spelen in Rio 2016 niet heeft deelgenomen aan een groot evenement: "Hij heeft vandaag heel goed gepresteerd en ik zou niet weten wat ik nog meer van hem zou kunnen vragen!"

Boyd Martin, die zijn grote Duitse paard Shamwari 4 reed, was eveneens zeer tevreden. Met een nieuwe coach slaagden ze erin het galopwerk echt te verbeteren, waarvan hij vond dat het vandaag een groot verschil maakte.

Vittoria Panizzon's brengt Checkers Play the Game dit weekend uit in zijn eerste viersterren, waardoor ze er bijzonder trots op is hoe goed hij de hele proef heeft gepresteerd. "Slechts een van de vliegende wissels verliep niet helemaal zoals gepland, maar de rest was briljant. Hij heeft een fantastische proef gelopen, wat ons drie negens opleverde van de juryleden - absoluut iets om trots op te zijn! "

Alle drie de rijders voelden dat de cross veel zal vragen van paarden en ruiters, waarvoor en volledige concentratie en nauwkeurig rijden een vereiste. Technische uitdagingen en grote sprongen zijn de ingrediënten. Vittoria Panizzoni vat het samen: "Ik ben zo enthousiast om deze prachtig gebouwde cross te rijden en kijk uit naar zaterdag."

Voor Nederland komt Tim Lips morgen met Bayro aan de start. Lips heeft goede herinneringen aan Luhmühlen, waar hij met Bayro in 2015 debuteerde op het viersterren niveau en meteen op een uitstekende zevende plaats eindigden. Het jaar daarop eindigden zij op een derde plaats in de driesterrenwedstrijd en vorig weer op het hoogste niveau net buiten de top 10 op een mooie elfde plaats.

In de driesterrenwedstrijd is voor Nederland Renske Kroeze met Jane Z vandaag gestart. Na de eerste dag staan zij op een voorlopige 19e  plaats. Deze combinatie eindeigde eerder dit jaar nog een zevende plaats in de driesterrenwedstrijd van Sopot.

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .