Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Aliene Ruyter en Nini Kampinga tekenen sponsorscontract met Bates Saddles

Log in om dit te volgen  
sgwonline

86 weergaven

Ruyter en Kampinga tekenen sponsorscontract met Bates Saddles.

Eerstejaars senior Aliene Ruyter, Young Rider Nini Kampinga en Rensche de Haan (springen, dressuur) hebben een sponsorcontract getekend met Bates Saddles. Bates Saddles is een invatieve Australische zadel fabrikant welke volgende week een compleet nieuw Cross Country zadel gaat lanceren.

Bij de ondertekening van het contract in de Hoeve van Manege Zilfia, konden de genodigden, waaronder SGW Online, een eerste hand glimp opvangen van dit baanbrekende zadel.

Aliene Ruyter, die vorig jaar deel uitmaakte van het Nederlandse medaillewinnend Young Rider Team bij EK Millstreet Ierland, en ook al het 3-sterren niveau heeft behaald, begint haar internationale seizoen van 2018 in Kronenberg, Nederland begin mei. Ook op weg naar de internationale competities op Kronenberg is Nini Kampinga.

Nini Kampinga NED Horsemolen Guus W | SGW Maarsbergen 2018 © Eventingphoto eventingphoto

In de afgelopen jaren is Bates bezig geweest met de ontwikkeling van het meest innovatieve eventing zadel dat er op de markt te verkrijgen is. De Bates Advanta zal door het Bates sponsorteam worden gepromoot door Nini Kampinga,  Rensche de Haan en Aliene Ruyter. Deze super enthousiaste en getalenteerde dames hebben allemaal al enige ervaring met dit topzadels en profiteren nu al van de voordelen die dit zadel biedt voor ruiter en paard.

Aliene: ” Dit zadel geeft me enorm veel vertrouwen en balans. Mijn paarden zijn in de afgelopen weken duidelijk beter ontwikkeld in de spieren”

Nini: ” De Advanta geeft mij een voorsprong in de cross. Doordat ik automatisch in de juiste positie wordt geplaatst kan ik moeiteloos de cross door in verlichte zit.”

Rensche: ” Ik voel mij super safe in dit zadel. Ik rijd veel jonge paarden en dit zadel geeft mij steun op de momenten dat dat nodig is maar geeft mij ook vrijheid om vanuit de reflex de juiste hulpen te kunnen geven.”

De dames zouden jullie het liefst al alles laten zien maar moeten nog even wachten. 1 mei zal het zadel voor iedereen zichtbaar worden en kan ook jij een afspraak maken met de Bates specialist bij jou in de buurt.

Ga jij de uitdaging aan en boek jij je testrit?

#batesadvanta

 

The post Aliene Ruyter en Nini Kampinga tekenen sponsorscontract met Bates Saddles appeared first on SGW Online.

 

Lees meer..

 

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .