Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Indoor eventing nationaal en internationaal

Log in om dit te volgen  
sgwonline

226 weergaven

In het weekend van 1 en 2 december 2018 wordt op de locatie van Equestrian Centre de Peelbergen de grootste indoor cross country van Europa georganiseerd. In drie aaneengesloten hallen met een oppervalk van 10.000 m2.

Het gehele weekend zal in het teken staan van indoor cross country op nationaal en internationaal niveau.

EP1701285202.jpg

Indoor Eventing | © Eventingphoto

Voorafgaand aan de indoor cross country zullen er op vrijdag avond 30 november twee derby rubrieken verreden worden. Een rubriek op 1.15 m niveau en een rubriek op 1.35 / 1.40 m niveau.

Op zaterdag 1 december staan alle nationale paarden rubrieken op de planning. Er zal gestart worden met de klasse B paarden, gevolgd door de klasses L, M en Z paarden.

Op zaterdag avond staat de internationale CIX Arena rubriek gepland. Er zal een spectaculair indoor cross country parcours gebouwd worden in drie aaneengesloten hallen, met diverse op/afsprongen en watercombinaties.

Tijdens deze avond zullen een 30 tal top ruiters uit diverse landen deelnemen. We verwelkomen onder andere een aantal ruiters welke ook deelgenomen hebben aan de WEG in Tryon afgelopen jaar. Ook zullen er een aantal Olympische ruiters en ruiters uit het Bavaria 0.0 eventing team starten.

De CIX Arena rubriek zal rond 18:30 uur van start gaan. Na afloop van deze rubriek is er nog een feest voor iedereen in het restaurant van Equestrian Centre de Peelbergen.

Voor deze rubriek dienen kaarten gekocht te worden. Dit kan via info@brabanthorsetrials.eu

Op zondag 2 december zullen alle nationale rubrieken voor de pony ruiters verreden worden.

Ook is het op zondag middag mogelijk om onder begeleiding te springen, deze begeleiding wordt verzorgd door Ilonka Kluytmans.

Meer info op www.brabanthorsetrials.eu

 

Via: Pressrelease

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .