Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Mitsubishi stopt na 2019 met sponsoring Badminton

Log in om dit te volgen  
Redactie

143 weergaven

Na een recordtijd van achtentwintig jaar als titelsponsor van de Badminton Horse Trials, heeft Mitsubishi Motors besloten zich terug te trekken na het 2019-evenement. Badminton wordt gezien als een van 's werelds grootste sportwedstrijden. Mitsubishi Motors heeft een enorme rol gespeeld in het mogelijk maken van deze prestigieuze wedstrijd in het Verenigd Koninkrijk.

Badminton viert in 2019 zijn 70-jarig jubileum in en heeft recentelijk een record aantal van 185.000 toeschouwers mogen verwelkomen.

Event directeur Hugh Thomas, "Het is altijd triest wanneer een zeer succesvol partnerschap tot een einde komt, en vooral als door de jaren heen evenement en sponsor een echte vriendschap hebben ontwikkeld, maar wanneer een deur wordt gesloten, wordt er een nieuwe geopend en het zal spannend zijn om te zien waar dat toe leidt. "

Rob Lindley, Managing Director van Mitsubishi Motors in het VK, zei: "We hebben een uitstekende samenwerking gehad met de Badminton Horse Trials en het heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verbeteren van het profiel van ons merk en onze voertuigen door de jaren heen. Badminton 2019 zal net zo prestigieus zijn als altijd en we wensen het evenement het grootste succes voor de toekomst. "

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .