Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Unieke wedstrijd in september in het Duitse Rheurdt

Redactie

98 weergaven

Op 15 en 16 september organiseert de Rijvereniging in Rheurdt een Eventingwedstrijd met waaronder een heuse CIC1*. Ook worden er twee nationale rubrieken verreden, welke ook toegankelijk zijn voor Nederlandse deelnemers.

Op 15 september kunt u voor slechts € 15,- genieten van een heerlijk buffet met o.a. spare ribs, aardappelen en salades. Tijdens dit buffet kunt u meteen eveneens gezamenlijk live kijken naar de Cross Country van het WK in het Amerikaanse Tryon. Hoe mooi is dat?

Op zondagmiddag wordt het publiek getrakteerd op een Pony Grand National met 6 lokale helden op kleine pony’s. De Pony Grand National gaat over een steeple parcours inclusief een waterbak. Gegarandeerd spektakel.

De rijvereniging IGV KV Kleve organiseert dit jaar 20e editie van deze mooie wedstrijd. De eerste edities werden verreden in Kevelaer en sinds 2009 is Rheurdt het strijdtoneel.

Eerdere Nederlandse deelnemers zijn uitermate positief over deze wedstrijd; “Mijn familie en ik wil de organisatie van Rheurdt bedanken voor de geweldige show! We hadden echt twee fantastische dagen. Alles was super georganiseerd, de grond was perfect en iedereen was erg behulpzaam. Het was de beste wedstrijd voor ons in Duitsland dit jaar !! Nogmaals heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar!”

Zeker een wedstrijd om te overwegen voor Nederlandse ruiters. Mede omdat het net over de grens bij Venlo wordt verreden.

Website van  IGV KV Kleve

Rheurdt September 2018.pdf0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .