Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

Vierde editie van Eventing Emmeloord

Log in om dit te volgen  
sgwonline

120 weergaven

Sfeervolle landlevenmarkt bij Eventing Emmerloord.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli vindt de vierde editie van Eventing Emmeloord plaats, een internationaal paardensportevenement in het Kuinderbos. Een bezoek waard voor paarden- en niet-paardenliefhebbers, want naast de spectaculaire cross zorgen ruim 25 standhouders op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur voor een sfeervolle landlevenmarkt. Ook voor kinderen van verschillende leeftijden zijn er tal van activiteiten. Toegang is gratis. Parkeren kost 5 euro. 

Eventing Emmeloord wordt georganiseerd bij het prachtige Kuinderbos in de Noordoostpolder (Flevoland). Het evenement is niet alleen een belevenis voor paarden(sport)fans, ook liefhebbers van natuur, activiteiten, markten en heerlijk eten & drinken kunnen op de zaterdag genieten van een heerlijk dagje uit. Naast het sportieve spektakel van de cross country, waarbij paard en ruiter een traject van ongeveer 3,5 kilometer met natuurlijke hindernissen afleggen, kunnen bezoekers genieten van ‘Eventing BuitenZinnig’: een landlevenmarkt in combinatie met diverse activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Beleef het Kuinderbos tijdens Eventing Emmeloord
Op deze “buitenzinnige” zaterdag 21 juli, is er van 10.00 tot 17.00 uur een landlevenmarkt met ruim 25 standhouders op allerlei gebied. Daarnaast zijn er foodtrucks aanwezig met een aanbod om je vingers bij af te likken, o.a. traiteur-assortiment, wijnen, crêpes, koffie en thee. Enkele foodtrucks staan opgesteld langs het cross-countryparcours dus als u de wedstrijd wilt meebeleven en het parcours gaat ‘lopen’, kunt u onderweg genieten van een hapje en drankje. Ook zijn er allerlei activiteiten en demonstraties: doe mee met een spectaculaire 4x4 Landrover-trial, geniet van demonstraties als bosbewerking met trekpaarden, carving (beeldhouwen met kettingzagen), jachthonden en oude ambachten. Er is een aantrekkelijk aanbod van allerlei artikelen en reizen en kunstenaars tonen en verkopen hun werk. Of geniet van de heerlijke live muziek van Kevin Bos, de zand- en houtsculpturen met het thema ‘sprookjes’ langs het parcours, en nog veel meer! Voor de kinderen is er paintballen, klimtoren, kabouterpad, pannakooi, ponyrijden of meerijden in een Landrover.

Eventing Emmeloord biedt een heerlijk dagje uit voor de paardensport- én de fairbezoeker, in een prachtige, natuurlijke omgeving. En natuurlijk is het een uitgelezen kans voor iedereen die eens met deze prachtige tak van de paardensport wil kennismaken! Meer info op www.eventingemmeloord.nl.

Via: Eventing Emmeloord

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .