Ga naar inhoud
SGW Online

Contributors to this blog

CIC1* en CIC3*: Karin Donckers en Therese Viklund aan de leiding

Log in om dit te volgen  
Redactie

97 weergaven

De dag loopt weer stilaan ten einde in Arville terwijl de ponyruiters de piste betreden voor de dressuurrubriek voor het BK. Deze tweede dressuurdag eindigt met een mooie top 5 voor België in de CIC1* en een eerste voorlopige ranking in de CIC3*.

Karin Donckers en Hamilton behouden hun leiderspositie na het tweede deel van de dressuur voor de CIC1* vandaag.  Zij worden gevolgd door Valentine Steeman en Beauty Boy die met een positieve score van 71,41% (28,60 strafpunten) de Italiaan Pietro Grandis en Fischertakinou naar de derde plaats wisten te verwijzen.


Julia Schmitz en nogmaals Karin Donkers zakten ook een plaats maar blijven wel in de top 5 tot nu toe.

Na de dressuurrubriek van de CIC3* staat de Zweedse Therese Viklund aan de leiding met Viscera.  De combinatie reed naar een positieve score van 74,42%, goed voor 25,60 strafpunten. Op de tweede plaats staan de Poolse ruiter Pawel Spisak en Admiral die met een positieve score van 72,50% voorlopig op 27,50 strafpunten staan. Michael Jung en Fischergreenline sluiten deze voorlopige top 3 af met een score van 72,05% en 28 strafpunten op de teller.

Klik hier voor de live scores

Foto: M&R Photo

Log in om dit te volgen  


0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .