Ga naar inhoud
SGW Online

Oefen Eventing Derby

Oefencross
RV 't Stille Wald
   (0 reviews)

Details evenement

Op zondag 20 mei organiseert RV 't Stille Wald een Oefen Eventing Derby in samenwerking met Dirk Jan Mosselman van Eventinghindernissen.nl en de KNHS in Loerbeek. De KNHS, is momenteel deze discipline actief aan het promoten. Het organiseren van de Oefen Eventing Derby past daarom binnen de ontwikkelingen van de KNHS om de Eventing Derby in de toekomst als een aparte klasse, met winstpuntenregeling te gaan beschouwen.

Tijdens de Oefen Eventing Derby van RV ’t Stille Wald kan op laagdrempelig niveau kennis worden gemaakt met het rijden van cross hindernissen. Voor zowel paarden als pony’s is er de mogelijkheid mee te doen. Hierbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van, speciaal door de KNHS ontwikkelde hindernissen en de hindernissen van Eventing Hindernissen. Dit alles met als doel om deze tak van sport te promoten onder ruiters en amazones.Er zal een parcours van 50/60 cm en een parcours van 70/80 cm uitgezet worden.

Website: http://www.rvstillewald.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/ruitervereniging.stillewald


Feedback gebruiker

maak een account aan of log in om een review achter te laten

Je dient lid te zijn om een review te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Er zijn geen reviews om weer te geven.×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .