Ga naar inhoud
SGW Online

SGW Exloo

Wedstrijdkalender
sgwonline
   (0 reviews)

Details evenement

De wedstrijd voor zowel de paarden zal worden verreden volgens de reglementen en richtlijnen voorde samengestelde wedstrijden, verreden onder auspiciën van de K.N.H.S.In alle gevallen waarin de reglementen niet voorzien, beslist het bestuur in overleg met de Federatievertegen-woordiger.

Inschrijving voor deelname aan de wedstrijd dient te geschieden door het mailen van het volledig ingevuld inschrijfformulier van de KNHS naar eventinghcexloo@gmail.com

De startlijsten zullen vanaf 17-03-2018 worden gepubliceerd op: www.startlijsten.nl

Het dragen van een rugnummer is verplicht in alle onderdelen. Voor het rugnummer dient gebruik te worden gemaakt van een RUGNUMMERDRAGER.

Op KNHS-wedstrijden vindt controle op Wedstrijddocumenten en controle op ongeoorloofde middelen en medicijnen bij paarden / pony’s plaats.

De wedstrijdgevende organisatie, noch ieder andere betrokkene bij de wedstrijd kan op enigerlei wijze aansprakelijk en / of verantwoordelijk worden gesteld omtrent schade in welke vorm dan ook aan personen, paarden en / of materiaal. Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel en / of zijn aanwezig op eigen risico. 

De organiserende vereniging houdt zich het recht voor bij voldoende inschrijvingen vervroegde  inschrijftermijn te sluiten en bij onvoldoende inschrijvingen een rubriek te laten vervallen.  Bij vervroegde sluiting stelt de organisatie een wachtlijst op van de na deze datum binnengekomen inschrijvingen.

Deelnemers dienen tijdig in volgorde van de gepubliceerde startlijst bij dressuur, springen en cross aanwezig te zijn. Het niet op tijd aanwezig zijn, kan uitsluiting tot gevolg hebben.Voor aanvang van de uithoudingsproef en direct na (max.10 minuten) de uithoudingsproef dient de deelnemer het deelnemende paard / de pony ter keuring bij de dierenarts aan te bieden. Bij niet voorbrengen voor de keuring volgt automatisch uitsluiting.

Bij afmelding na sluitingsdatum (14 maart 2018) blijft u het inschrijfgeld verschuldigd conform de regels van de KNHS.  Deelnemers die zonder afmelden niet op de wedstrijd verschijnen, zijn het inschrijfgeld verschuldigd + adm.kosten a € 4,00 conf. Artikel 43.

Niet opgehaalde prijzen vervallen aan de organisatie

Dressuurproeven:

B paarden: proef 6

L paarden: proef 10

De cross wordt op 23-03-2018 vanaf  15.00 vrijgegeven voor verkenning. Het secretariaat is dan open van 15.00-18.00 uur

EXLOO-2432018-W027852.pdf

Log in om dit te volgen  

Feedback gebruiker

Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .