Ga naar inhoud
SGW Online

North Holland Horse Trials

    

Wedstrijdkalender
sgwonline
   (1 review)

Details evenement

CCI1*, CCI2*, CIC2*, CCIP2*

De North Holland Horse Trials is een internationale Eventing wedstrijd op het mooie open terrein van Manege Beukers en het recreatieschap Geestmerambacht in Oudkarspel. Aan deze wedstrijd nemen topruiters uit heel Europa en zelfs China deel. Onder deze ruiters bevinden zich nationale ploegen en Olympische deelnemers. 


De combinatie van een spectaculaire sport in combinatie met de Country Markt en bijvoorbeeld ponyrijden voor de kinderen maakt dat wij een mooi dagje uit zijn voor de regio. 

Als nevendoelstelling aan het organiseren van de wedstrijd, wil de NHHT het evenement inzetten om de agrarische en innovatieve sector rond Alkmaar te promoten. Dit doen wij onder andere door middel van een Country Markt waar ondernemers hun producten en diensten aan het publiek kunnen presenteren. 
 

NHHT Draft Schedule 2018.pdf


Feedback gebruiker

maak een account aan of log in om een review achter te laten

Je dient lid te zijn om een review te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

vanderbroms

  

Visited North Holland Horse Trials as a spectator/photographer/equestrian journalist and this event has really started to fill its shoes. Great organization, great atmosphere and good looking tracks and fields.

Deel deze review


Link naar review


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .