Ga naar inhoud
SGW Online

Grandorse horse trials - Eventingderby

Oefencross
Grandorse horse trials
   (1 review)

Details evenement

Van 4 tot 6 mei 2018 vinden internationale eventingwedstrijden plaats op Grandorse in Kronenberg. Een ware happening voor alle paardensportliefhebbers. Om gelijktijdig aandacht te geven aan ruiters die willen kennismaken met de eventingsport worden drie activiteiten georganiseerd voor de jonge en oudere ruiters, voor pony- en voor paardencombinaties.

Eventing Derby

De organisatie van Grandorse Horse Trials biedt beginnende crossruiters de mogelijkheid om deel te nemen aan de Eventing Derby. Een Eventing Derby is een parcours dat verreden wordt over twee fasen op een afgesloten terrein. Het parcours bestaat uit circa 6 tot 8 hindernissen (inclusief 1 dubbelsprong), gevolgd door een tweede fase die bestaat uit 10 tot 15 crosshindernissen (afhankelijk van de klasse). Deze wedstrijd telt niet voor winstpunten, maar wordt puur gezien als oefenwedstrijd. Er wordt geen dressuur verreden. De derbyrit wordt beoordeeld door een ervaren cross stijljury, die de combinatie na afloop voorziet van nuttige adviezen en tips. De Eventing Derby vindt plaats op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 18.00 uur. Deelnemers zijn verplicht om een goedgekeurde BETA level 3 bodyprotector te dragen. Goede beenbescherming voor de pony's en paarden wordt geadviseerd, maar is geen verplichting. Deelname kost € 17,50. Het inschrijfgeld graag vooraf betalen per bank: NL81RABO 0123 67 85 44 ten name van SGW Noord Limburg. Inschrijven via https://www.startlijsten.nl/lijsten/160395-grandorse-horse-trials-eventing-derby

DSC_0075.JPG

DSC_0177.JPG

logo wit.jpg


Feedback gebruiker

maak een account aan of log in om een review achter te laten

Je dient lid te zijn om een review te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Annemieke

  

Fantastisch mooie wedstrijd!!
Leuke sfeer en onwijs mooie en goede gebouwde cross.
Zowel voor publiek als deelnemers grote aanrader.

Deel deze review


Link naar review


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .