Ga naar inhoud
SGW Online

Grandorse horse trials - crosstraining

Trainingskalender
Grandorse horse trials

Details evenement

Van 4 tot 6 mei 2018 vinden internationale eventingwedstrijden plaats op Grandorse in Kronenberg. Een ware happening voor alle paardensportliefhebbers. Om gelijktijdig aandacht te geven aan ruiters die willen kennismaken met de eventingsport worden drie activiteiten georganiseerd voor de jonge en oudere ruiters, voor pony- en voor paardencombinaties.

Crosstraining

Daags voor de start van de grote internationale eventingwedstrijd Grandorse Horse Trials vinden er op het terrein crosstrainingen plaatsen. Hier kunnen zowel paarden- als ponycombinaties deelnemen. De trainingen worden verzorgd door Fried van Stiphout en Huub Janssen en vinden vrijdag 4 mei plaats van 10.00 tot 17.00 uur. De kosten voor deelname aan de training bedragen € 20,-, vooraf betalen per bank via NL81RABO 0123 67 85 44 ten name van SGW Noord Limburg. Inschrijven via deelnemers@grandorsehorsetrials.nl

logo wit-groen.png

DSC_0101.JPG

DSC_0175.JPG


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen


×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .