Ga naar inhoud
SGW Online

Grandorse horse trials

    

Wedstrijdkalender
Grandorse horse trials
   (0 reviews)

Details evenement

Stichting SGW Noord-Limburg is al jaren de drijvende kracht achter een (inter-)nationale eventingwedstrijd in Noord Limburg

 

Van Castenray naar Kronenberg

 

2017 is SGW Noord Limburg verhuisd naar Grandorse. Grandorse is de naam van het hippische evenemententerrein en hippische zone bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (www.peelbergen.eu). In 2017 is hard gewerkt om rondom de (inter)nationale paardensportlocatie een aantrekkelijk blijvend crossparcours te bouwen met in de omgeving passende hindernissen, watercombinaties, heuvels en bruggen. Op Grandorse kunnen niet alleen eventingruiters terecht, maar menners en alle andere paardensporters. Grandorse staat voor Top Horse Facilities.

Onder de nieuwe naam 'Grandorse horse trials' worden gedurende twee weekenden (inter-)nationale eventingwedstrijden georganiseerd.

Van 4 t/m 6 mei: CIC1*, CIC2*, CCIP1* en de klasse M-paarden

http://www.grandorsehorsetrials.nl

 


Feedback gebruiker

maak een account aan of log in om een review achter te laten

Je dient lid te zijn om een review te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Er zijn geen reviews om weer te geven.×

Belangrijke informatie

By using this site, you agree to our We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. .